Be in charge

Meer over ons

Bij energiemanagers kiezen we voor slimme energieoplossingen.

Dat betekent het maximale uit je eigen opgewekte energie halen.

We zijn nieuw, we zijn jong, we zijn ambitieus en we zijn begonnen met een droom. Iedereen de middelen geven om de baas te zijn over zijn eigen energie.

Onze droom

We zijn opgestaan. Hebben de mouwen opgestroopt. En gaan het waarmaken. We blijven niet dromen, maar we doen. Om te beginnen met een thuisbatterij met een Energie Management Systeem.

De eerste stap naar de slimste manier van je eigen energie managen. We wachten niet tot morgen, we doen het vandaag. Zodat iedereen, vanaf nu, de middelen kan krijgen om het meeste te halen uit hun eigen opgewekte energie. En iedereen zelf kan bepalen wat er met zijn energie gebeurt, wanneer dat gebeurt en hoe dat gebeurt. Niet meer afhankelijk van energieleveranciers.

Niet meer onderhevig aan de grillen van de wereld. Niet meer geremd door de capaciteit van een netwerk. Onafhankelijk, slim, winstgevend, een opwaardering van je huis en duurzaam.

Een mooie droom en een nog mooiere werkelijkheid.

Be in charge

Het team achter Energiemanagers

We gaan het waarmaken. Om te beginnen met onze thuisbatterij.
Onze eerste stap naar jouw slimste manier van energiemanagen. 

Wij staan altijd voor je klaar.  

Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze waarmakers. Heb je interesse en een flinke dosis energie? Stuur je cv naar welkom@energiemanagers.nl.

 

Wij Energiemanagers?
Jij energiemanager!


Klik en Be in charge.

085-5006500

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-20:00 en op zaterdag van 10:00-17:00.