Be in charge

Onze service

Wij staan altijd voor je klaar.
Met toegewijde mensen zorgen wij ervoor dat jij altijd tevreden bent.

Hieronder lees je wat onze service uniek maakt

Samen zorgen we voor de beste installatie

Samen met jou bepalen we de beste locatie voor de thuisbatterij. Hiermee houden we rekening met de beschikbare ruimte en de omgevingstemperatuur. Onze thuisbatterij wordt in jouw woning, berging of garage geïnstalleerd, wanneer dat jou het beste uitkomt. Waarbij wij rekening houden met de specifieke kenmerken van je huis, alle veiligheidseisen, de optimale prestaties en jouw persoonlijke wensen.

Bij een basis installatie installeren en monteren wij de thuisbatterij en EMS op de plek die we samen met jou hebben afgesproken. Bij de basis installatie hoeven geen grote aanpassingen te gebeuren in de groepenkast, alleen een extra groep voor de thuisbatterij. De thuisbatterij wordt in een straal van 10 meter vanaf de meterkast, op dezelfde verdieping geplaatst. We zorgen ervoor dat de thuisbatterij op het Wifi netwerk wordt aangesloten. En het EMS met een kabel op het internet.

Daarna leggen wij jou, stap voor stap uit hoe de app werkt, zodat jij voortaan jouw eigen energie met een druk op de knop kunt managen.

Installatie thuisbatterij

De installatie wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde installatiepartners. Die worden continue getraind en bijgeschoold met de nieuwste technieken. Voor een soepele installatie komt voor de montage een schouwer van Energiemanagers bij je langs. Die gaat samen met jou de beste mogelijkheden bepalen en kijken of er aanpassingen nodig zijn.

Onderhouds contract

De juiste mate van onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je thuisbatterij kan worden verlengd. Hoe beter de thuisbatterij kan functioneren, des te langer deze mee kan gaan. Wij adviseren je om bij de aanschaf van de thuisbatterij direct ook een onderhoudscontract af te sluiten.

Elke 2 jaar wordt je thuisbatterij schoongemaakt, voorzien van de allerlaatste updates en bij storingen betaal je geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten.

Garanties

Al onze producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, vandaar dat deze ook van lange garanties zijn voorzien.

  • Thuisbatterij – 10 jaar
  • 10 jaar installatiegarantie op de hele installatie
  • Omvormer – 10 jaar
  • 10 jaar vermogensgarantie op de thuisbatterij
  • Montagemateriaal – 10 jaar
  • Energie Management Systeem – 10 jaar

Bereikbaarheid

Wij zijn er altijd voor jou, voor iedere vraag, onduidelijkheid of onzekerheid.

En mocht er onverwachts toch een storing zijn…

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 en 17:00 uur.

Energiemanagers.
Omdat stroom jouw kant op moet stromen.


Klik en Be in charge.

085-5006500

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-20:00 en op zaterdag van 10:00-17:00.